top of page

Bányászati gépek

 

Speciális bányászati gépek értékesítése.
Mi megtaláljuk az Önnek megfelelő gépet! Keressen minket!

Köszönjük az érdeklődést, hamarosan válaszolunk!

ÚJDONSÁG!

Megérkezett a GHH LF-7 homlokrakodó

A GHH csoport büszkén jelenti, hogy piacra dobja az új LF-7 típusú földalatti homlokrakodót!

 

Az első gépek a következő hónapokban kezdik a munkaterületeken a működést. A 7 tonnás kategóriában az első legnagyobb kanállal, a legjobb erőátvitellel és a legnagyobb lejt szöget áthidaló homlokrakodó. Mindezt az előnyt alacsony emissziós adatokkal teszi a gyár kompakt csomaggá.

 

További információ, ajánlat kérés:

tel: 0629-550-750

mail: horoszcoop@horoszcoop.hu

LF7_Quarry-1024x560.jpeg

GHH MK42

 

A német nehézgépgyártó GHH kifejlesztett egy új, 45 tonnás hasznos teherbírású billencset, amely maximális hajtási teljesítményt, jobb fordulási sugarat, nagy dőlési szöget és magas szintű biztonságot kínál.

Kifejezetten földalatti kőzetbányászati ​​alkalmazásokhoz tervezték.

A legfrissebb károsanyag-kibocsátási szabványoknak megfelelő 460 kW-os Mercedes OM473 képezi a teherautó motorjának alapját. 

A jármű oszcilláló csuklós Kessler tengelyekkel, valamint első tengely felfüggesztéssel van felszerelve, míg az erőt a Dana 8000 sorozatból származó átalakító és sebességváltó kombináció adja át.

 

Különös hangsúlyt fektettek a biztonságos és egyszerű kialakításra a szó legjobb értelmében: az alacsony karbantartási és javítási költségek mellett, a kezelő biztonságát és kényelmét szem előtt tartva került megtervezésre a gép. 

A ROPS/FOPS-tanúsítvánnyal rendelkező fülke ergonómiailag tágas, csendes és légkondicionált, így maximális kezelői kényelmet biztosít, miközben minimálisra csökkenti a fáradtságot. Az új MK-42 zökkenőmentesen illeszkedik a gyártó billencs-kínálatába, és az egyik legjobb szállítópartnerként szolgál a GHH LF-14 rakodógépéhez, három menetes rakodással.

ROCKMORE kőzetfúró szerszámok

A Rockmore International minőségi eszközök széles skáláját kínálja a bányászati, építőipari, alagút-, kőfejtési és vízkút-projektekhez Észak-Amerikától Ázsiáig, valamint az Alpoktól az Andokig. A Rockmore a legkeményebb kőzetfúrási követelményeknek is ellenálló szerszámok terén az iparág teljesítményvezetőjévé vált. A minőség ezen foka  kiterjedt kutatással és fejlesztéssel kezdődik. A Rockmore a kőzetfúróipar legélesebb elméit alkalmazza – terméktervezőkből, kohászati ​​szakértőkből ésspecialistákból álló csapatot, akik folyamatosan fejlesztik a fúrási technológiát az egész iparág számára. Fúrószerszámaikat a terepen dolgozó kezelők és vállalkozók folyamatos közreműködésével fejlesztik. A rendelkezésre álló legkiválóbb nyersanyagokat használják, beleértve a prémium acélt és a masszív keményfémet. A Rockmore termékei teljesítmény és biztonság tekintetében meghaladják az ipari előírásokat. A minőség mellett kiemelt jelentőségű az idő: a partnerek gyors és pontos kiszolgálása alapvető szempont. Partnerünk a Rockmore Inernational Inc. két nagy gyártóművel rendelkezik: az egyik Oregon államban (USA), a másik Ausztriában található, így az ellátás gyors és pontos. 65 év tapasztalata és fejlesztései egy termékben – Rockmore Intl. Inc. 

bottom of page