top of page

Újdonság! Wiper robot fűnyírók készleten!

Az olasz Wiper robotfűnyírók csúcstechnológiás eszközök, 200-tól 20 000 négyzetméterig kínálnak megoldást a fűnyírásra. Legyen az kiskert, park, focipálya vagy golfpálya, mindenre van megoldása a gyártónak, azzal kiegészítve, hogy ezek a gépek akár a 45%-os lejtővel is elbírnak! Izgalmas, ugye?


A Wiper Premium robotfűnyírók olasz tervezői figyelemmel kísérik a világ ELEKTRONIKA-i és MECHANIKA-i fejlesztéseit, így alkotva meg egy valóban kompromisszumok nélküli termékcsaládot.

Az ELEKTRONIKA a korszerű digitalizáció vívmányaira épül, melynek segítségével kertünkben megbízhatóan navigálja a gépet. Saját applikációja komplex irányítási mechanizmusokat valósít meg. Az "ECO" mód pedig a legoptimálisabb út/idő/áramfogyasztás kialakításával teszi a Wiper Premium robotfűnyíróit vetélytársai közt az egyik legtakarékosabbá.

A Wiper Premium MECHANIKA-i elemei Európában készülnek és megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek! Az olasz mérnökök hosszú évek tapasztalatait felhasználva alakították ki a kések megfelelő dőlésszögét, fordulatszámát a géptest sebességének függvényében, hogy a munkaterület egységes pázsittá alakuljon.Mi az alapvető különbség egy hagyományos és egy Wiper Premium fűnyíró között?


Miről szólt régen a fűnyírás? - időigény - munkaigény - benzinfelhasználás - olajfelhasználás - egyenetlen fűmagasság


Miről szól ma? - önálló működés - kényelem - optimálisabb energiaszükséglet - minimális karbantartási igény - egységes pázsit


A Wiper Premium robotfűnyírói a jövő kertgondozását testesítik meg!Emelkedő? Lejtő? Nem akadály!

A Wiper Premium fűnyíró robotok bármilyen típusú gyepre alkalmasak. Az Európában gyártott nagy teljesítményű motorok és a nagy tapadás lehetővé teszi a robot számára, hogy problémamentesen kaszáljon szabálytalan és egyenetlen terepen egyaránt, biztosítva a gyep teljes lefedettségét.

Kiváló vágási kapacitás!


A WIPER egy olyan robotfűnyíró, amely mellett a családod kisebb tagjai, és a tappancsosok is biztonságban vannak. Speciális szenzorainak köszönhetően senki és semmi nem sérülhet meg a közelében! Vigyáz a családra, vigyáz a környezetre és helyetted végzi a munkát! Kell ennél több?További információ, rendelés:

Telefonon: (30) 156 8048 Emailben: horoszcoop@horoszcoop.hu


Aktuális kínálat megtekintése:

Commentaires


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page