top of page

ECHO - a világ 3. legnagyobb kerti eszköz gyártója MagyarországonAz ECHO gyártója a YAMABIKO Corporation. A japán cég a világ harmadik legnagyobb szerszámgyártója, innovatív, és világvezető a legmagasabb szintű szabványoknak megfelelő alacsony kibocsátású motorok fejlesztésében. A YAMABIKO Corporation-t 2008-ban alapították, a Kioritzu Corporation és a Shindaiwa Corporation egyesülésével a két márka hatékonyságának és globális versenyképességének növelése érdekében.

A Yamabiko Corporation a világ több mint 80 országába szállítja gépeit, milliós darabszámú értékesítés bizonyítja, a korszerű, nagy teljesítményű és kényelmes gépeket sikerrel és jó hatásfokkal használják a mezőgazdaságban, az erdőgazdálkodásban, a kertészetben és a háztartásokban egyaránt. A professzionális célra - vállalkozások által használt gépekre 2 év -, a házi felhasználásra 5 év garancia biztosítja a felhasználókat, hogy olyan minőségi gépekkel dolgoznak, melyek hosszú távon szolgálják a professzionális munkavégzést.


Információk - hazai tesztek

A legfontosabb, hogy mit mond a felhasználó! Az Echo magyarországi weboldalán és a Youtube csatornánkon is számos hazai szakember és hobbi felhasználó véleménye is megtalálható!


Egy kis ízelítő a videókból:


Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page