top of page

TÉL: a fűrészek szezonja

CS-280TES, közel másfél lóerő, 3 kg

Sokan keresnek könnyű, de erős fűrészt. Az Echo számos ilyen géppel rendelkezik; ott vannak a CS-2511 TES/WES fűrészeink, vagy a népszerű CS-3510 AC/ES gépek, de most nézzünk egy olyat, amely a két kategória között van, és eddig alig szóltunk róla, pedig ereje, ergonómiája és széleskörű használhatósága folytán kiemelkedő minőséget képvisel.

A ECHO CS-280TES/25 Felső markolatos benzines láncfűrész, könnyű súlyú, mindössze 3 kg, ES-indító funkcióval a mindig könnyed indításért. A ECHO CS-280TES C jelű változata carving vezetővel is használható. Nagy teljesítményű, 26,9 cm3-es professzionális, japán ECHO motorral. Kiegyensúlyozott. Az oldalsó lánc feszítő, a szerszám nélküli légszűrő csere lehetőség, a rezgéscsökkentő rendszer a kényelmet és hatékony munkavégzést szolgálják.Műszaki adatok:


Típus Benzines láncfűrész

Motor: 26,9 cm3

Motor teljesítmény: 1.4 LE

Benzintartály mérete: 240 ml

Olajtartály mérete: 160 ml

Automatikus láncolajozás: Van

Vágáshossz:25 cm

Tömeg:3 kgEgyéb jellemzők:


G-FORCE – a szennyeződések ellen :


E technológiának köszönhetően az ECHO fűrészek nagyobb teljesítményt,kiváló gyorsulást és hosszabb élettartamot érnek el. A szennyeződések légszűrő előtti térből történő elszívásával a légszűrő tisztítási intervalluma rendkívül hosszú. Ezzel a gép karbantartási igénye is jelentősen csökkent.


EFFORTLESS START - Minimalizálja a motorindításhoz szükséges erőt és időt. Az EFFORTLESS technológiával ellátott termékeknél az indításhoz szükséges erő és idő a konkurens termékekhez képest jelentősen kisebb. A technológiát kiegészíti a NO KICK BACK rendszer, amely kiküszöböli a visszaütéseket.

Oldalsó láncfeszesség szabályozás -A motoros láncfűrészek könnyebb karbantartása és kezelése érdekében.


Támasztó fogak - a pontos vágásért


Magas fordulatszám -Hidegindításkor a fűrész hamar felgyorsul.


további infó, értékesítési pontok: https://echotools.hu


Comentarios


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page