STIHL

 
Stihl motoros láncfűrész
Stihl motoros láncfűrész

press to zoom
STIHL talajfúrógép
STIHL talajfúrógép

press to zoom
STIHL TAKARÍTÓ ESZKÖZÖK
STIHL TAKARÍTÓ ESZKÖZÖK

press to zoom
Stihl motoros láncfűrész
Stihl motoros láncfűrész

press to zoom
1/4

A STIHL név egyet jelent a forradalmian új technológiával és az innovatív ötletekkel a cég alapítása óta. Így volt ez végig a STIHL több, mint 85 éves történelme során, amit a korszerű, modern mérnöki tervezéssel értek el. A STIHL márka világszerte a minőségről és a szervizszolgáltatásról ismert. Termékeik több, mint 160 országban segítik az emberek munkáját és ez a világ vezető motorfűrész márkájává tette őket.

 

Várjuk szervíz és kereskedelmi egységünkben 2220 Vecsés, Széchenyi u. 90 szám alatt a Stihl bejáratnál.

 

Várjuk megrendelését a  https://horoszcoop.stihl-shop.hu oldalon keresztül.

 

 

 

 

 

 

 

Az üzenetet sikeresen továbbítottuk!

Figyelem! Játék!

 

 A Stihl Vecsés Facebook oldalán https://www.facebook.com/stihlvecses közzétett karácsonyi promóció játékszabályzata:

 

A játékot a Stihl - Vecsés üzletet üzemeltető Horoszcoop Kft (2022 Vecsés, Széchenyi u 90, promócióban résztvevő facebook profil: https://www.facebook.com/stihlvecses szervezi és bonyolítja, sem a Facebook, sem valamely márka gyártója, vagy egyéb disztribútor nem vesz részt abban semmilyen formában.

 

A játék leírása

 

Küldje el nálunk vásárolt gépének fotóját és a hozzá tartozó számlát vagy széria számot, és nyerje meg a két 25.000Ft értékű ajándékcsomag valamelyikét!

 

A Sthil Vecsés Facebook oldalán 2020.11.17. meghirdetett játékban minden olyan vásárló részt vehet, aki az üzlet megnyitása óta valamilyen Stihl gépet vásárolt az üzletben. A játékban való részvétel feltétele, hogy egy képet kell készíteni a gépről, és csatolni kell a gép széria számát, vagy a gépről kiállított számlát, amely bizonyítja, hogy gép vásárlása a Vecsési szaküzletben történt. A képet és a számlát vagy széria számot adatvédelmi okokból kizárólag e-mailben küldjék el a stihlvecses@horoszcoop.hu címre, kérjük nyilvánosan, kommentben ne tegyék közzé. Az e-mailben kérük adják meg nevüket és telefonszámukat is, hogy a sorsolást követően értesíteni tudjuk a nyerteseket!

 

Beküldési határidő: 2020.12.15

Az email elküldése a  játékszabályok elfogadását jelenti!

 

Részvételi feltételek

A játékban valamennyi 18 éven felüli, magyarországi postázási címmel rendelkező magánszemély részt vehet, aki a játékszabályok betartásával e-mailt küld a címünkre. (Tehát aki igazolhatóan Stihl gépet vásárolt szaküzletünkben)

 

Kizárás, kizáró feltételek

A játékban nem vehetnek részt a Horoszcoop Kft. dolgozói, a dolgozók hozzátartozói, valamint a játékból kizárásra kerül, aki nem a Vecsési szaküzletben vásárolt gépek fotóival pályázik.

 

Sorsolás részletei

2020.12.17-én az érvényes e-mailt küldők közül véletlenszerűen 2 személy kerül kiválasztásra. A sorsolás a Horoszcoop Kft. telephelyén, 2022 Vecsés, Széchenyi u 90) kerül megrendezésre. A sorsolás arra alkalmas alkalmazással, algoritmus felhasználásával, a visszaéléseket kizárva, szabályosan, jogszerűen zajlik.A kiválasztott személyeket   privát e-mailben és telefonon is értesítjük.A nyeremény személyesen vagy postai úton kerül átadásra. Az átadáshoz szükséges postai címet, telefonszámot kérjük csak privát felületen adja meg! Az ilyen módon hozzánk került adatokat jogszabály szerint kezeljük, azokat kizárólag az ajándékátadáshoz feltétlenül szükséges folyamatokban (pl posta) használjuk fel.

A nyereményhez kapcsolódó esetleges adó-és járulékfizetési kötelezettséget a szervező – Horoszcooop Kft- rendezi. A nyeremény nem váltható át egyéb tárgyra vagy készpénzre.

Amennyiben a nyertes 45 naptári napon belül nem jelentkezik a nyeremény átvételére, vagy annak akadályoztatását nem jelzi, úgy a nyeremény nem kerül átadásra a későbbiek folyamán. 

 

A Facebook Oldalak szolgáltatására vonatkozó használati feltételeket minden esetben betartjuk.

A Facebook a megvalósításához nem nyújtott semmilyen segítséget, és vállaljuk, hogy a Facebook igénybevételével végzett promóciónkat saját kockázatunkra végezzük. Facebookon végzett promóciók a Facebook teljes körű mentesítése minden jelentkező igény vagy résztvevő részéről történő igény mentesítésével történik.

A promóciónkat a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi, és nem kapcsolódik a Facebookhoz.

 

2020.11.17