top of page

A HOROSZCOOP Kft. technológiai fejlesztése az üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében

Pályázó neve:

HOROSZCOOP Külkereskedelmi Képviseleti Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:

A HOROSZCOOP Kft. technológiai fejlesztése az üzleti kihívásokhoz való alkalmazkodás érdekében

Pályázati kiírás megnevezése:

VEKOP-1.2.6-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.6-20-2020-01348

Projekt helyszíne:

2220 Vecsés, Széchenyi utca 90. hrsz.:0165/83

Támogatás összege:

23 928 557 Ft

Támogatás aránya:

70 %

Projekt összköltség:

34 183 653 Ft

Forrás:
ERFA
A projekt fizikai befejezése:

2021.08.31.

A projekt keretében a következő technológiai korszerűsítést valósítottuk meg:

A beruházásunk célja vecsési telephelyünk további üzemcsarnokainak fejlesztése, szervizkapacitásunk bővítése, termelékenységünk növelése, piaci pozíciónk erősítése volt.

A projektet két fő vonalra építettük fel:
1. Új termelő eszköz beszerzése:
1. Új termelő eszköz beszerzése:

Cégünk gépek ( bányagépek földmunkagépek stb.) szervizelésével foglalkozik, ezen járműveket  tréleren szállítják be telephelyünkre, a  nehéz gépek leemeléséhez  karosszéria és motor kiemeléshez szükség van a darura. A sok megrendelés okán pedig a korábban kihasználatlan csarnok részbe szereztünk be új futó darut, amivel kapacitásaink jelentős mértékben növekedtek és új együttműködések kialakítását alapozta meg. A futódaru paraméterei: 36 méter darupálya, 24 méter fesztáv, teherbírás 12,5 tonna.

2. Információs technológia fejlesztés:
2. .Információs technológia fejlesztés:

Több munkavállaló esetében, akik munkaidejük jelentős részét számítógép előtt töltik és ez a fő munkaeszközük, szükség volt a gépállomány cseréjére, mert egyrészt a korábbi mobil munkavégzésre nem alkalmas, valamint olyan régiek és korszerűtlenek voltak, amely már hátráltatja a hatékony munkavégzést. A szerviz divíziónkban 3 fő mérnök laptopját (DELL Vostro 3500 típus) cseréltük le, mert a projekt része új tervező program beszerzése (Solidworks 3D CAD szoftver) is, mely megfelelő működéséhez olyan gépekre van szükség, ami megfelel a rendszer követelményeknek, így modern és  erősebb memóriával rendelkező gépeket kellett beszereznünk. Ezen túl a gazdasági vezető, az értékesítési vezető és egyik projekt manager laptopja is lecserélésre került (Dell Latitude 3500) valamint ügyvezetőnk számára is beszerzésre került egy új laptop (Hp Elitebook 830 G6) mivel a modern felhőalapú szolgáltatások igénybevételéhez korszerűbb és gyorsabb gépekre van szükség ezen munkakörök tekintetében. A projekt keretében továbbá 3 monitor is beszerzésre került (2 fő szerviz asszisztensnek és 1fő számviteli ügyintézőnek). Az új monitorok cseréjét a házon belüli digitális fejlődésünk indokolta, továbbá szeretnénk környezetbarát módon kevesebb papírt felhasználni, a gépek pedig lehetővé teszik a papír használat jelentős csökkentését.

Heading 6
Összefoglalva:

A beruházás hatására jelentősen növekedett tehát kapacitásunk a szerviz tevékenységünk tekintetében, ez újabb, eddig elutasított megrendelések fogadására tett minket alkalmassá, így még szélesebb piaci igény kiszolgálására vagyunk képesek, lehetővé tette továbbá a stabil piaci jelenlétet, a piaci igényekhez való rugalmas alkalmazkodást.

A pályázat hosszú távon tehát hozzájárult a képzett munkavállalók megtartásához, újabb megbízások megszerzéséhez, a további új és jó partnerkapcsolatok kiépítéséhez és a cég jövőbeli fejlődéséhez.

Heading 6

Projekt azonosító száma:

VEKOP-1.2.6-20-2020-01348

  

infoblokk_kedv_final_felso_cmyk_ERFA.JPG
bottom of page