top of page

cégünkről

Horoszcoop Kft.

 

 

H-2220 Vecsés, Széchenyi u. 90.

Tel: +36-29-550-750

Fax: +36-29-550-741

horoszcoop@horoszcoop.hu

Web: www.horoszcoop.hu

Webshop: www.kertcoop.hu

  • w-facebook

Köszönjük az érdeklődést, hamarosan válaszolunk!

Írjon nekünk!

Az 1989-ben 100%-os magyar tulajdonnal alakult HOROSZCOOP Külkereskedelmi Képviseleti Kft. számos, a saját területén világelsők között számon tartott multinacionális gyártót képvisel Magyarországon.
A társaság fő profilja a szerződött gyárak termékeinek kizárólagos értékesítése, szervizelése, alkatrészellátása és a technikai információs háttér biztosítása. Japán, német és amerikai piacokon kapcsolatokkal rendelkezünk speciális gépek és alkatrészek beszerzéséhez. Tevékenységünk megbízhatóságának biztosítása érdekében 1998-ban bevezettük az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszert, melyet azóta is működtetünk. Az ISO 14001 szerinti környezetközpontú irányítási rendszerünket és az AQAP 2120 szerinti katonai minőségirányítási rendszerünket 2013-ban vezettük be. Azóta a három rendszert egységes integrált irányítási rendszerként működtetjük. A minőségirányítási és környezetközpontú irányítási rendszerünket a világ egyik legelismertebb tanúsító szervezetének auditorai, a TÜV eljárási szabályai szerint végzett évenkénti felügyeleti tevékenységük által minősítik. Tanúsítványaink letölthetők ide kattintva.
 Cégünk tagja a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének. Cégünk 20. évfordulójára 2009-ben elkészült új épületünkbe 2010 júniusában költöztünk be.
A vevők jobb kiszolgálását, az országos lefedettséget három saját telephely, Budapest, Hódmezővásárhely és Tiszaújváros biztosítja. Az elmúlt 3 évben megbízó cégeink az általunk végzett munkával való megelégedésüket azzal fejezték ki, hogy megbíztak a kelet-európai régió országaiban való értékesítés kiépítésével. Az elmúlt évek során céget alapítottunk: Romániában (Cluj-Napoca) – S.C. Motor Force Impex SRL (1997)  és Szerbiában (Zenta) - Horoszcoop d.o.o. (2000)
 
A Horoszcoop Kft. 15 évig forgalmazta a TOYOTA ipari gépeit (targonca). 2007. januárjától cégünk további két gyártót képvisel: A GLOBRAM hidraulikus bontókalapácsait és exkavátor adaptereit, valamint a Briggs & Stratton saját márkáját, a MURRAY-t - fűnyírógépeket és fűnyíró traktorokat. 2010-től a Tielbürger adaptereinek, felépítményeinek és seprőgépeinek vagyunk hivatalos forgalmazója, 2011-től pedig a PEERLESS váltók és alkatrészeinek disztribúcióját szereztük meg.
2015-től két japán cég, a Sugihara és a Nikkari képviseletét, valamint a tajwani EcoPro akkumulátoros készülékek forgalmazását kezdtük meg.
20 éve folyamatosan partnerei vagyunk a németországi székhelyű Solo GmbH –nak. Termékeiket azóta Magyarországon kizárólag mi forgalmazhatjuk. 2023-mas évben kezdjük meg a hivatalos és kizárólagos magyarországi képviseletét az ECHO márkának, mely a több mint 70 éves múltra visszatekintő japán Yamabiko S.A. cég egyik zászlóhajója. Mind a Solo mind az ECHO márkák esetében országos lefedettségű szervízhálózatot működtetünk. Termékpalettánk fontos elmét képezik, a szintén japán gyártmányú Yanmar traktorok is, melyek a csúcskategóriás traktorok közé tartoznak.Ezen kívül forgalmazzuk még a Briggs and Stratton csoporthoz tartozó Simplicity márkájú fűnyírótraktorokat is.
Cégünk saját márkája, a kiváló minőséget képviselő Portland megnevezésű damilok, vezetőlemezek.


 

Hírek

bottom of page