top of page

Csak igényeseknek: Simplicity

Számos fűnyíró traktort forgalmazunk, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, de most a TOP prémium kategóriánkat szeretnénk bemutatni, amely nem mindennapi kényelmet, tartósságot és megbízhatóságot nyújt az áráért, nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a fűnyíró traktorok luxus kategóriája. Ez a Simplicity, amely valóban nem a hétköznapi igényeket elégíti ki, hanem a valóban igényes fűnyírásra ad lehetőséget, mind a munka minőségében, mind pedig a kényelem és kezelhetőség tekintetében. Lássuk a részleteket!

A Simplicity 1922 óta van a piacon, a több mint 100 éves tapasztalat és a kiemelt minőség melleti elhivatottság, a vásárlók támogatása teszi a gépeket a fűnyíró traktorok prémium márkájává. Aki Simplicity traktort vásárol, az nem csak egy gépet kap, hanem minőséget és háttértámogatást is. Nem hagyjuk magára a vásárlót! Fontos irányelv a gép mögött a megtérülés: segítünk kiválasztani azt a traktort, amely a legmegfelelőbb az Ön kertjébe, így valóban azokra a funkciókra költ, amelyre szüksége van! Kiszállítjuk, beüzemeljük a gépet és megtanítjuk a használatát! Ezáltal, a szakszerű kezelésnek köszönhetően hosszú távra tervezhet, nem fog tönkremenni a traktor! Amennyiben valamely kopó alkatrész cserére szorul, vagy egyéb alkatrészre van szüksége, úgy nálunk ezeket is megrendelheti és garanciális szakszervizünk is mindig a rendelkezésére áll. Egy egész csapat áll Ön mögött a gép kiválasztásától az üzemeltetésig. Kell ennél több?


A Simplicity tökéletes kerti traktor azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot sem a munka minőségében, sem a gyep állapotában, de a kerti eszközeik megjelenésében és tartósságában sem. Elég erős ahhoz, hogy megbirkózzunk négy szezonnyi udvari munkával és elég kifinomult ahhoz is, hogy luxus felhasználói élményt nyújtson. Az igazi kert rajongónak kötelező darab.

A Briggs & Stratton® motorok változatos kínálata hajtja a Simplicity traktorokat. A tartós alkatrészeknek és a megbízható indításnak köszönhetően ezek a motorok akkor teljesítenek a legjobban, amikor a legnagyobb szükség van rá.


A Simplicity traktorok az autóipar által ihletett Suspension Comfort System TM rendszerrel rendelkeznek. Ez a kétpontos rendszer a hagyományos, felfüggesztés nélküli fűnyírókhoz képest 25%-kal kisebb hatást gyakorol a kezelőre a hagyományos fűnyíróhoz képest.Az első és a hátsó rugók együttműködnek a Free Floating TM fűnyíróasztallal és a Truff-Torq® nagy sebességű sebességváltóval, hogy a kezelő hatékonyabban nyírhasson a vágás minőségének és kényelem feláldozása nélkül.

Most pedig lássuk a kínálatot! A Simplicity oldalkidobós és fűgyűjtős modelleket is kínál, 20-27LE teljesítményű gépek között válogathatunk, a vágószélesség 96-122cm között mozog. Így valóban széles választék mellett élvezhető a prémium kivitelezés és kényelmi megoldások számtalan előnye. Emellett ezek a fűnyíró traktorok olyan minőséget képviselnek, amelyben nem lehet csalódni. Ha nálunk vásárol fűnyíró traktort, akkor szakavatott kollégáink elvégzik a gép beüzemelését és minden segítséget megadnak ahhoz, hogy a későbbiek folyamán, szakszerűen tudja használni és ne okozzon a kezelése semmilyen nehézséget.


Szolgáltatásaink:

Tanácsadás: melyik traktor a leg megfelelőbb és leggazdaságosabb a kertje igényeihez szabva?

Országos kiszállítás

Beüzemelés

Szerviz háttér és alkatrész ellátás


Információ: hétfőtől csütörtökig 8-17 óráig, pénteken 8-15 óráig a 0629-550-750 telefonszámon, vagy személyesen vecsési üzletünkben, emailben: horoszcoop@horoszcoop.


A traktorok specifikációja, leírása itt érthető el. A webshopban a gépek online is megrendelhetők.Comments


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Classic
bottom of page